Ostamme kirjoja

Ostamme ja otamme vastaan käytettyä kristillistä ja teologista kirjallisuutta. Jos haluat lahjoittaa tai myydä meille kirjojasi, voit lähettää meille asiasta sähköpostia (info@martinkirja.fi) tai lähettää viestisi kätevästi alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissä, mistä kirjoista on kysymys ja mielellään myös joitain huomioita niiden kunnosta (onko kirjoissa epäsiistejä merkintöjä, pahoja kulumia jne.). Halutessasi voit liittää mukaan myös kuvan. Annetaan hyvien kirjojen kiertää!

Tarjoa tästä kirjojasi

Voit myös soittaa (puh. 040 502 2191) tai lähettää sähköpostilla (info@martinkirja.fi) pyyntösi. 

Huom! Kun liität lomakkeella mukaan kuvan, tiedostopolkuun voi tulla näkyviin "fakepath" 

– tästä ei tarvitse välittää, vaan kuva tulee kyllä perille.

Miten kauppa etenee?

  1. Ensin sovitaan kaupat. Kun "neuvottelut" on käyty, laadimme kaupasta aina kirjallisen sopimuksen, jonka tietysti toimitamme myös sinulle hyväksymistä varten (yleensä sähköpostilla toimitettu sopimus ja varmistus tähän riittää). Yhteisö tai toinen yritys voi lähettää meille normaaliin tapaan laskun lähetyksen yhteydessä.
  2. Seuraavaksi kirjat saapuvat meille sovitulla tavalla. Pienemmät määrät kannattaa yleensä lähettää postipakettina, mutta suuremmat määrät lähiseudulta (Länsi- ja Etelä-Suomi) voimme tulla sovittaessa noutamaan. Noudettaessa voimme huolehtia tietenkin myös kirjojen pakkaamisesta.
  3. Kirjojen saavuttua maksamme tilillesi sovitun kauppasumman (myös sovitut postimaksut). Sopimukseen kirjaamme, että meillä on 7 vrk aikaa maksaa kirjat siitä päivästä, kun ne ovat meille saapuneet, mutta maksamme kirjat aina mahdollisimman pian, yleensä 1-4 arkipäivän kuluessa.

Tutustu myös tietosuojalausuntoomme (avautuu uuteen ikkunaan).