Martinkirja

Käytettyjä, harvinaisia ja uniikkeja kirjoja.

Uuden sukupolven yhteisö- ja digiantikvariaatti.

Tutkijoille, yhteisöille ja ammattilaisille.


Olemme yritys, joka tekee työtänsä rakkaudesta merkityksiin (ja kirjoihin). Millä tavalla merkitykset syntyvät? Millä tavalla sellaiset, joita ilman ihminen ei voi elää tai yhteisöt toimia?

Ihminen on kirjoittava eläin, ja "tekstin ulkopuolella ei ole mitään" (Jacques Derrida). Kaikki vuorovaikutus, instituutiot tai mikä tahansa ilmiö ovat viime kädessä - eivät tosin pelkästään - sanallisia maailmoitamme. Ihmisten kädet ne rakentavat rauhaa ja käyvät sotia, mutta kaikkein eniten sanat, koska ne vasta päättävät, mitä me täällä kutsumme "rauhaksi" tai "sodaksi".

Olemme erikoistuneet kristilliseen ja teologiseen kirjaan, koska siinä persoonallisesti pyritään lähestymään sitä, mikä on "perimmäistä". Kristillinen on meille jotakin sellaista, mikä ottaa huomioon Raamatun, yksilön uskonkokemuksen sekä sen rakenteen ja elämänyhteisön, jota nimitetään kirkoksi tai seurakunnaksi. Teologiaa - kaiken kristillisen perusteltua reflektointia ja rakentelua - kannattaakin meidän mielestämme lähestyä ihmisten yrityksenä sanoittaa Jumala-huomioivaa uskoa ja elämää. Sanomattakin on selvää, että niin kristillisen kuin teologisenkin kirjan yritys onnistuu ainoastaan silloin, kun se pystyy välittämään "Jumalan valtakunnan" merkityksiä sydämeltä sydämelle. 

Se pohdinnoista (lisää voit lukea blogistamme).

Myymme käytettyjä, uniikkeja ja harvinaisia kirjoja, ja olemme keskittyneet erityisesti 1900-luvulla painettuun kirjaan. Yrityksemme nimi – Martinkirja – ei ole siis ainoastaan kunnianosoitus kaikille 1500-1800-luvun Marteille, vaan myös sellaisille 1900-luvun kristillisen ja teologisen kirjan nestoreille, kuten Martti Simojoki ja Martti Ruuth. Meille on itsestään selvää, ettet ole esimerkiksi kovinkaan pätevä "suomalaisen kristillisyyden" tuntija, ellet ole eläessäsi lukenut yhtään "martinkirjaa". Kaikki kirjat ovat myynnissä verkkokaupassamme www.martinkirja.fi/verkkokauppa (kirjoja lisätään myyntiin jatkuvasti lisää).

Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja palveluitamme ollaksemme uuden sukupolven yhteisö- ja digiantikvariaatti kaikille kristillisen kirjan ystäville ja ammattilaisille. Julkaisemme kulttuurisesti tärkeäksi katsomaamme kirjallisuutta uusina painoksina, digitoimme kristillistä ja teologista aineistoa ja rakennamme kristillisen kirjan verkkotietopankkia.  "Ja kuinka nuoret saisivat elämälleen taustaa, jolleivät he etsi juuriaan?" (Owe Wikström)

Etsimme kehittyvään toimintaamme mukaan yhteistyökumppaneita. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan projekteihimme (tai haluat kuulla niistä lisää), voit lähettää meille sähköpostia info@martinkirja.fi

Löydät meidät myös Facebookista.

Tuotteet ja palvelumme


Käytettyjä, harvinaisia ja uniikkeja kirjoja

Tarjoamme kirjanystäville laajan valikoiman käytettyjä, harvinaisia ja uniikkeja kirjoja. Olemme erikoistuneet 1900-luvun kristilliseen ja teologiseen kirjallisuuteen. 

Myynnissä olevat tuotteet verkkokirjakaupassa.

Uuden ajan digiantikvariaatti

Kehitämme tuotteita ja palveluita ollaksemme uuden sukupolven digiantikvariaatti. Julkaisemme kulttuurisesti tärkeäksi katsomaamme kirjallisuutta uusina digipainoksina (DigiKirjat) ja digitoimme kaikkien saataville kristillistä ja teologista aineistoa (DigiAineistot).

Uuden sukupolven yhteisöantikvariaatti

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ollaksemme uuden ajan yhteisöantikvariaatti. Kehitämme palveluita, joissa kristillisen ja teologisen kirjan harrastajat ja ammattilaiset voisivat kohdata vaivattomasti toinen toisensa.

Tutkijoille, yhteisöille ja ammattilaisille

Tarjoamme tutkijoiden, seurakuntien ja ammattilaisten käyttöön huolellisesti valikoituja tuotepaketteja sekä toimittamiamme digitaalisia julkaisuja. Yhteisöt voivat saada kauttamme ilmaisen arvo- ja käyttökirjallisuuden luetteloimistyökalun.


Merkittävät kirjat myy ja julkaisee Martinkirja!

Yritysinfo

  • Perustamisvuosi: 2018
  • Y-tunnus: 2942698-8
  • Päätoimiala: Antikvariaattikauppa (47792)

Ei myymälää, ainoastaan verkkokauppa. 

Martinkirja on liiketoiminnastaan arvonlisävelvollinen.

  • Sähköposti: info@martinkirja.fi
  • Puhelin: 040 502 2191
  • Kotisivut: www.martinkirja.fi