K Ä Y T E T Y N  K I R J A N

Kristillinen kirjakauppa

Kauttamme voit hankkia omaan kirjahyllyysi kristilliset ja teologiset kirjat helposti ja tyylikkäästi.

  1. Lisää haluamasi kirjat ostoskoriin. Postimaksut vain 3,90 euroa/tilaus ja ilmainen toimitus yli 30,00 euron tilauksiin. Kirjoissa neliportainen kuntoluokitus: K2 (tyydyttävä, paljon huomauttamista), K3- (melko hyvä, jotakin selkeää huomauttamista), K3 (hyvä, ns. tavallinen käytetyn kirjan kunto), K4 (erinomainen). Ilmoitamme aina, jos kirjassa on alleviivauksia/merkintöjä.
  2. Viimeistele tilauksesi kassalla. Saat välittömästi sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on ohjeet myös maksamisesta (voi kai mennä roskapostienkin joukkoon). Sinulla on 7 päivää aikaa maksaa ostoksesi ennen kuin ne siirtyvät takaisin myyntiin.
  3. Postitamme kirjat 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksun suoritus näkyy verkkopankissamme. Posti pudottaa kirjelähetykset postiluukustasi tai ilmoittaa, kun pakettisi on noudettavissa.

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse (puh. 040 502 2191) ja sähköpostilla (info@martinkirja.fi). 

Jos haluat tilata kirjoja ulkomaille (tai Ahvenanmaalle), ole ensin yhteydessä meihin sähköpostitse info@martinkirja.fi. If you want to order abroad, please contact us first info@martinkirja.fi.

Tutustu täältä tarkempiin toimitusehtoihin ja tietosuojalausuntoomme ("käyttöehdot").

Kesäetu! Vähintään 20,00 euron tilauksiin (kirjat + toimituskulut) kaupan päälle Nicky Gumbelin kirjanen Da Vinci -koodi – fiktiosta faktaan (2007/uudenveroinen). Etu voimassa 31.7.2024 asti tai niin kauan kuin kirjoja riittää (ja tämä ilmoitus on näkyvissä). Jos et halua kirjaa, voit ilmoittaa siitä tilausviestissä. Hyvää kesää hyvien kirjojen parissa!

Kokoelmat