CD-myynti

Käytettyjä audio CD-levyjä – kaikkien tuotteiden toimivuus testattu.


 1. Ostaminen tapahtuu täyttämällä sivun alalaidassa oleva tilauslomake. Postimaksut 3,90 euroa / tilaus.
 2. Lähetämme maksutiedot (tilisiirto) sähköpostilla 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on saapunut.
 3. Postitamme tilauksen 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksun suoritus näkyy verkkopankissamme.

Tarkemmat CD-myynnin toimitusehdot tämän sivun alalaidassa. 

Tutustu lisäksi tietosuojalausuntoomme.

The Best of Gospel Power

Ilmestymisvuosi: 1994.

5€

Tosi rakkaus odottaa (useita esittäjiä)

Ilmestymisvuosi: 1997. Pientä kulumista vihkossa.

3€

Turvakytkin: Löysit minut

Ilmestymisvuosi: 2001.

2€

Think Twice: Hanki elämä

Ilmestymisvuosi: 2002.

2€

Maanalainen armeija

Ilmestymisvuosi: -

2€

Ipe Vettenranta: Näen taivaan

Ilmestymisvuosi: [1996].

4€

Elävät kivet (Helsingin EO:n gospelkuoro Elävät kivet)

Ilmestymisvuosi: 1997.

2€

Pitkä kirja (useita esittäjiä)

Ilmestysmisvuosi: 2007.

3€

Messiaan Jerusalem (Markku Ylipään ja Vesa Kemin musiikkia)

Ilmestymisvuosi: 2009.

3€

The Passion of the Christ (soundtrack)

Ilmestymisvuosi: 2004. Music by John Debney.

5€

Tilauslomake

Jos haluat toimituksen eri osoitteeseen tai yrityslaskutuksen, ilmoita siitä viestissä.

Hintaan lisätään toimituskulut 3,90 euroa / tilaus.

CD-myynnin toimitusehdot

 1. Tämän sivun (www.martinkirja.fi/cd-myynti) tuotteita myy Martinkirja (Y-tunnus: 2942698-8). Esillä olevat tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (CD-levyjen alv. 24 %). Myymme tuotteita yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille.
 2. TOIMITUSKULUT ovat kaikissa kotimaan tilauksissa samat: 3,90 euroa/tilaus.
 3. TILAAMINEN: Tilaaminen tapahtuu täyttämällä Tilauslomake ja painamalla lopuksi Tilaa nyt -painiketta. Pakolliset laskutus- ja toimitustiedot ovat tilaajan nimi, osoitetiedot, suomalainen matkapuhelinnumero sekä sähköposti. Matkapuhelinnumero tarvitaan, koska käytämme lähettämiseen Postin Smartpost-automaatteja. Asiakas hyväksyy "käyttöehdot" ennen tilauksen viimeistelyä. Käyttöehdoilla tarkoitetaan tämän sivun toimitusehtojen lisäksi tietosuojalausuntoamme. Huom! Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse (puh. 040 502 2191).
 4. MAKSAMINEN: Maksutapana yksityishenkilölle on käytössä ainoastaan tilisiirto (ennakkomaksu). Lähetämme maksutiedot sähköpostilla 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on saapunut (ei erillistä tilausvahvistusta). Asiakkaalla on 7 arkipäivää aikaa maksaa tilauksensa ennen kuin tuotteet palautuvat takaisin myyntiin. Yhteisöille ja toisille yritykselle lähetämme pyydettäessä sähköpostilla tai tuotteiden postituksen yhteydessä paperisen laskun, jossa maksuaikaa on 14 vuorokautta.
 5. TOIMITUSTAVAT: Toimitustapana on normaali posti eli Postin kirje (alle 3 cm) tai postipaketti (yli 3 cm). Postitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy verkkopankissamme. Näin ollen tuotteiden pitäisi olla asiakkaalla perillä viimeistään noin viikon kuluttua niiden maksun kirjautumisesta. Posti pudottaa kirjelähetykset postiluukusta tai ilmoittaa tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Huom! Posti säilyttää lähetyksiä palvelupisteissä ja automaateissa ainoastaan 7 vuorokautta (tarkistettu 29.9.2022).
 6. PALAUTUSOIKEUS: Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Määräaika alkaa siitä, päivästä, kun tuotteet on vastaanotettu ja määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas tekee palautuksesta ilmoituksen määräajan päättymiseen mennessä. Palautuksesta pyydämme ilmoittamaan meille etukäteen sähköpostilla info@martinkirja.fi. Toivomme, että kertoisit myös palautuksen syyn, mutta tämä ei ole pakollista. Palautamme tuotteen maksun viivytyksettä, viimeistään 3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet tuotteet takaisin. Vastaamme tuotteiden palautuskustannuksista.
 7. ERITYISTILANTEET: Emme vastaa varsinaisessa postinkuljetuksessa tapahtuneista viivästyksistä. Jos asiakas jättää noutamatta paketin, se palautuu Postin toimesta takaisin lähettäjälleen. Jos syy ei ole meidän (esim. väärin täytetyt yhteystiedot), palautamme maksun ilman toimituskulujen osuutta (3,90 euroa) ja vähennettynä Postin tilanteessa määrittelemillä palautuskuluilla (alkaen 5,90 euroa). Jos haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle tai ulkomaille, ole ensin yhteydessä meihin sähköpostilla (info@martinkirja.fi). Mikäli yhteisö tai yritys ei maksa laskua eräpäivään mennessä, lähetämme maksumuistutuksen (5,00 euroa), kun on kulunut 8 arkipäivää eräpäivän umpeutumisesta.
 8. ASIAKASREKISTERI: Asiakkaan ei tarvitse erityisesti rekisteröityä ostoksia tehdessään. Annettuja laskutus- ja tilaustietoja käytetään ainoastaan tilauksen käsittelyyn ja tilaukseen välittömästi liittyvään asiakaspalveluun. Asiakas voi halutessaan liittyä uutiskirjeiden ja erikoistarjousten vastaanottajaksi.